Teknisk Rørservice tar i dag oppdrag fra små og store bedrifter, borettslag og privatpersoner. Vi utfører det meste innen rørfaget. I tillegg til rørleggerarbeidet bistår vi også med rådgivning, planlegging og koordning av prosjekter. Våre rørleggere har svennebrev i rørleggerfaget og vi har rørlegger med mesterbrev og spesialkompetanse i vann- og avløpsledninger, samt VVS-ingeniør. Teknisk Rørservice er godkjent som mesterbedrift og innehar sentral godkjenning. Andre godkjenninger er Byggebransjens våtromsnorm, BVN og VVS Fagmann. Mer informasjon om godkjenninger finner du ved å trykke på de respektive logoene nedenfor.

Dersom du savner spesifikk informasjon er det bare kontakte oss på telefon 9241 2200, e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller ved å bruke kontaktskjema under ”Kontakt oss”.

Godkjent for ansvarsrett
Sentral Godkjenning er et hjelpemiddel for alle foretask som skal vøe ansvarlige for søknad, prosjekteringm, utrflrelse, samfordning eller kontroll av titak som krever byggetillatelse. Statens bygningsteknisk etat er den sentrale myndiget for det bygningdstekniske regelberker, tilsuinsmyndighete for regle som foumentadjon av byggevarer egenskaper og driver prdninfen for sentralø fogkjenning av fortak etter bygningslovben.


Mesterbrevordningen er regulert i lov om mesterbrev i håndverk og annen næring av 1986.


Byggebransjens våtromsnorm, BVN
BVN angir tekniske retningslinjer for hvordan materialer og produkter skal godkjennes, og på hvilken måte arbeidet skal utføres, samt rekkefølgen av arbeidene og kontrollprosedyrene.